Amandarin

Halloj! Är en 16 årig tjej med ett normalt 16- års liv. Jag skriver mest här för min egen skull, jag antar att det inte är så många som läser, men det skulle vara väldigt kul! Än så lände är den här bloggen mest som en liten dagbok där jag skriver om mina dagar och uppleverlser! Jag hoppas påå att komma längre än så, men vi får se vart allt leder! Kraam

Muskelfel och mina cupcake!

Publicerad 2012-09-11 21:17:00 i Allmänt,


Tjena mors!
När jag kom hem från skolan idag tog jag mig lite tid och gjorde jättegoda bläbärs och choklad cupcake på eget recept!
De fikade hela lilla familjen på framför TV´n senare på kvällen, med en kopp te och tända ljus. Mys mys!
Alltid när vi kollar på TV kommer vi på något helt ointressant, denna gång var det att spänna överarmarna... ;O hehe...
Med höger arm var det inga problem, men med vänster gick det INTE att spänna överarmen, bar underarmen.., försökte och försökte.. Kom edan på att den armen också är lite "lam", om du står i en dörrkarm med armarna ut åt sidorna och spänner dem i ca 30 (?) sekunder och sen går ut ska ju armarna (för att musklerna späns ut eller nåt) dra sig upp, men det är BARA högerarmen som gör det för mig! Hur mycket jag än spänner vänster..
Vad kan detta bero på??
Skyller på något "muskelfel"... hm...
Mamma tyckte att jag skulle bli forskare och ta reda på detta.. xD
Nja.., räcker gott och väl med provet om vetenskap imorgon..
 
 
Inte från idag.., blev tyvärr ingen bra bild då vi hann äta upp de bästa ;D
Gjorde denna i somras :P
.
 

Vänner ger lycka!

Publicerad 2012-09-11 16:56:00 i Allmänt,

Idag insåg jag verkligen hur mycket vänner betyder för en! Såklart har jag alltid tyckt om att träffa mina vänner, men eftersom avstånd ibland blir lite knepigt ses man inte så ofta.
Åkta till skolan idag, lite halft deprimerad, kom en hel timme tidigare bara för att inte komma försent om jag skulle ta den senare bussen... :S Så gick runt lite längs vägarna och försökte njuta av höstens alla färger och dofter, men var fortfarande inte så glad.

Helt plötsligt så dyker det upp en person vid sidan av mig och utbrister HEJ! Och brevid mig står en av mina mest underbara vänner från grundskolan, har inte sets på hela sommaren då det alltid kommit förhinder ivägen..
Var jättetrevligt, även om vi bara pratade en kort stund innan hon skulle på tåget.
Efter det kunde jag gå till skolan med ett leende på läpparna!

Att jag insett fört nu hur mycket jag verkligen behöver min vänner!
Trodde att jag visste...

 
En dörr har låsts upp. ;p

Kan inte söka..

Publicerad 2012-09-11 07:42:36 i Allmänt,

Har hittat ett jättebra statistjobb jag denna gång vill söka till, men har ingen möjlighet att ta mig dit själv, och mamma orkar inte köra och vänta... :( :(
Usch, blir rätt besviken, inte på någon person, utan bara på situationen.
Ska FÖRSÖKA ta och glömma det nu, lättare sagt en gjort, och städa upp lite innan jag ska cykla iväg till bussen.

Sluuut!!

Publicerad 2012-09-10 15:48:00 i Allmänt,

Helt slut!! Och sen måste jag iväg på hundkurs senare ikväll, men det är ju ändå roligt iof!
Nu har det blivit ännu en schemaändrig i skolan.., men till en fördel denna gång, sista lektionen blev inställd då läraren var sjuk, så bara 2 lektioner idag! :D
Idrotten var tuff! Vi skulle börja med att SPRINGA i 12 minuter!! Blä!! Aja, kag lyckades springa HELA tiden dessa minuter och sträckan som jag sprang motsvarade ca 2,1 km, rätt nöjd!
Och sen körde vi RUGBY, hehehe.., blev nertacklad ett antal gånger! Så nu är jag trött och öm i kroppen, dumt nog så måste jag släpa 2 tunga väskor fram ochh tillbaka varje dag...
Ont i axlarna som bara den, och blir värre för varje dag :(

Men nu blir det väl bara att byta om, slänga i sig lite mat och åka iväg och träna med hunden, sen lite pluggande och sen är det nog sovdax :P

Höstaktivitet!

Publicerad 2012-09-09 21:40:00 i Allmänt,


Efter en härlig morgon med familjen ute på tomten och härligt fotväder blev det lite utepyssel och sen en sväng i skogen för att plocka lite höstkantareller, blåbär och lingon! Riktigt härligt!
Hemma sen var det bara att ducha av sig allt spindelnät från skogen och äta. Mamma gjorde en god höstmiddag och lite efterrätt! :)
Skola imorgon igen, så ska fixa allt som måste göras nu.

God natt :P

Statist, övningskörning och gymnasiestart!

Publicerad 2012-09-09 08:46:00 i Allmänt,

Halloj!
Fast jag inte skrivit här så har jag faktiskt haft en ganska händelserik sommar/höst!
Har vart ute och fart och flängt hela tiden!
Har vart på bio och sett bra filmer, tagit turer med lilla båten, vart i Stockholm på långpromenader och miljötränat hundarna, åkt sightseeing, gått på tornespel, fått massa undulatungar, fixat kräftskiva med mina vänner och familj (pyntat och bakat som en galning!), grattat min gammelmormor som fyllde 101 år och mycket mer!
Men en av sommarens höjdpunkter var helt klart när jag fick medverka som statist i en kort webbfilm!
En häftig upplevelse, efter det har jag även blivit kallad till några castings och något statistjobb, men antingen så har inte tiden funnits, dte har vart för långt att åka, eller så har jag blivit sjuk...
Men sen har jag även fått börja övningsköra nu! Har vart ute och åkt några gånger och jag tycker nog att det går helt ok!
Och sen har jag börjat gymnasiet! Det går rätt bra tycker jag nog, har funnit mig till rätta och fått några nya vänner! :)

Ja, ska inte göra detta inlägg alldeles för långt, men det var väl lite av vad jag inte har skrivit om! :P

Fick med en liten bild på undulatungarna, som nu är nästan vuxna och fullfjädrade, men nya ägg är laggda..! ;)

Ska jag fortsätta??

Publicerad 2012-09-09 08:32:58 i Allmänt,

Vet inte hur jag ska göra!!
Ska jag fortsätta blogga??
Jag vet hela tiden precis vad jag ska skriva, men tar mig inte tid at göra det, jag är ingen direkt innesittande datamänniska ;)
Är jag inne så gör jag helst något kreativt, men jag gillar at blogga, om någon skulle läsa, det känns meningslöst annars....
Aja.. Ska väl slänga in några inlägg då och då och se ifall någon läser! :)
Skapade även en ny blogg förut, om lite tips och insperation, men funderar på att slå ihop dem båda å att jag använder den här bloggen mest! Får se vart det leder. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela