Amandarin

Halloj! Är en 16 årig tjej med ett normalt 16- års liv. Jag skriver mest här för min egen skull, jag antar att det inte är så många som läser, men det skulle vara väldigt kul! Än så lände är den här bloggen mest som en liten dagbok där jag skriver om mina dagar och uppleverlser! Jag hoppas påå att komma längre än så, men vi får se vart allt leder! Kraam

Vänner ger lycka!

Publicerad 2012-09-11 16:56:00 i Allmänt,

Idag insåg jag verkligen hur mycket vänner betyder för en! Såklart har jag alltid tyckt om att träffa mina vänner, men eftersom avstånd ibland blir lite knepigt ses man inte så ofta.
Åkta till skolan idag, lite halft deprimerad, kom en hel timme tidigare bara för att inte komma försent om jag skulle ta den senare bussen... :S Så gick runt lite längs vägarna och försökte njuta av höstens alla färger och dofter, men var fortfarande inte så glad.

Helt plötsligt så dyker det upp en person vid sidan av mig och utbrister HEJ! Och brevid mig står en av mina mest underbara vänner från grundskolan, har inte sets på hela sommaren då det alltid kommit förhinder ivägen..
Var jättetrevligt, även om vi bara pratade en kort stund innan hon skulle på tåget.
Efter det kunde jag gå till skolan med ett leende på läpparna!

Att jag insett fört nu hur mycket jag verkligen behöver min vänner!
Trodde att jag visste...

 
En dörr har låsts upp. ;p

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela